Oprema za ambulantu u Gušću

Ispis
Kreirano Četvrtak, 09 Studeni 2017

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana gospodin Ivan Celjak i ravnateljica Doma zdravlja Sisak Ankica Grubišić, dipl. oec., s predsjednikom Vijeća Mjesnog odbora Gušće Dragom Popovićem, dana 8.11.2017. godine obišli su ambulantu Gušće koja je s ambulantom Kratečko ugovorena kao jedna ambulanta.

Zdravstvena zaštita osiguranim osobama (576 pacijenata) dostupna je tri dana u tjednu u Gušću i dva dana u Kratečkom. U nedavnom posjetu ambulante u sklopu obilaska i evidentiranja potreba za uređenjem prostora i nabavkom opreme za objekte u ruralnim područjima popisane su potrebe istih. Sukladno tome nabavljen je namještaj i oprema u iznosu od 85.000,00 kn od čega iz EU fondova 66.500,00 kn, a ostatak iz decentraliziranih sredstava. Realizacija opreme iz EU fondova očekuje se početkom 2018. godine.
 

Izrada i održavanje: BIT Centar
www.dz-sisak.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.dz-sisak.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.
Free Joomla 2.5 templates by New Poker Reviews