Akcija u povodu obilježavanja Svjetskog dana srca

Ispis
Kreirano Utorak, 24 Rujan 2019

U povodu obilježavanja Svjetskog dana srca, u prostoru Doma zdravlja Sunja, u petak 27.09.2019. godine od 8:00 do 11h, patronažne sestre će besplatno mjeriti razinu glukoze u krvi, krvni tlak i puls. Svi ste dobrodošli, vidimo se!


Jeste li znali da su srčane bolesti jedan od glavnih uzročnika smrti u svijetu? Zato se već danas odlučite za brigu o zdravlju srca i spriječite mnoge bolesti.
Srce je mišićni organ čija je glavna funkcija prijenos kisika u tijelu i otprema otpadnih tvari. Bolesti srca su jedan od glavni uzročnika smrti od kojih godišnje umiru milijuni ljudi. Pravovremeno otkrivanje i liječenje znatno smanjuje taj postotak.

 

Izrada i održavanje: BIT Centar
www.dz-sisak.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.dz-sisak.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.
Free Joomla 2.5 templates by New Poker Reviews